«Бердянськ 24» вітає з Днем незалежності України

По матеріалам editorial
24.08.2018 · 12:21 · переглядів - 706

Колектив редакції «Бердянськ 24» вітає з Днем незалежності України багатотисячну читацьку аудиторію нашого ресурсу та всіх мешканців міста!

«Бердянськ 24» вітає з Днем незалежності України

День незалежності – особливе свято для нашої держави. Сьогодні ми пригадуємо той шлях, який впродовж багатьох століть проходив наш народ в боротьбі за волю та свободу. На превеликий жаль, сучасному поколінню українців також доводиться захищати свою Батьківщину зі зброєю в руках. Зовнішня агресія – серйозний виклик та своєрідний іспит на єдність та силу духу нової генерації українства. Наш багатий історичний досвід підказує, що поряд з одвічним ворогом українців спочатку не давали здобути, а пізніше втримати незалежність та розбудувати власну державу – міжусобні чвари та внутрішні вороги. Аналогічну ситуацію ми спостерігаємо сьогодні…

Перманентна криза, в якій перебуває Україна в останні роки, у когось могла підірвати віру в українську національну ідею. Імена винуватців нам добре відомі, як на загальнодержавному, так і місцевому рівнях. Однак недолугість політиків не може і не повинна підірвати наш дух!

З Україною в серці, разом ми здатні подолати всі негаразди та здобути перемогу над зовнішнім і внутрішнім ворогом! Народна мудрість, єдність та незламний дух, який характерний для кожного українця, дозволять нам успішно скласти іспит долі і збудувати нову Україну – по справжньому незалежну, могутню та заможну!

Зі святом! З Днем незалежності!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок