«Європейського скверу» в Бердянську не буде. Принаймні поки що

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.08.2018 · 12:16 · переглядів - 2384

На чергову сесію міської ради виносився проект рішення, згідно якого пропонувалось присвоїти назву скверу поблизу ЦДЮТ - «Європейський». На депутатському дні депутати відклали розгляд даного рішення, через відсутність консолідованої позиції.

«Європейського скверу» в Бердянську не буде. Принаймні поки що

 

З пропозицією присвоїти назву «Європейський» скверу поблизу ЦДЮТ виступили національно-культурні товариства міста. Зокрема польське товариство «Відродження» в цьому році направляло відповідне звернення до міської ради.

Розглянувши дане звернення управління архітектури винесло даний проект рішення на розгляд депутатського корпусу. На засіданні депутатського дня, який передує сесії міської ради, ряд депутатів виступив з критикою проти такого рішення. Зокрема, Віталій Байдала запропонував присвоїти даному скверу ім'я Євгенії Руднєвої. Віктор Цуканов підкреслив, що необхідно створити справжній сквер із зеленими насадженнями. Володимир Безверхий запропонував зняти даний проект рішення з розгляду і відправити на доопрацювання.

В підсумку, Володимир Чепурний підтримав пропозицію Володимира Безверхого і з порядку денного чергової сесії міської ради, дане питання буде знято.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок