Міський голова порадив підлеглим більше спілкуватись з людьми

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.08.2018 · 12:43 · переглядів - 937

На засіданні Дня депутата керівник КП «Бердянсьекотранс» Іван Братеньков порадив керівництву міста частіше бувати на комунальних підприємствах, а міський голова Володимир Чепурний порадив підлеглим і депутатам більше спілкуватись з людьми.

Міський голова порадив підлеглим більше спілкуватись з людьми

Дискусія точилась довкола роботи комунальних підприємств. Так, Іван Братеньков підкреслив, що в цьому році підприємству, яке він очолює, а також «Бердянськводоканалу» довелось зіткнутись з рядом проблем. Тому депутат радить чиновникам і профільному заступнику Григорію Горячову частіше бувати на підприємствах та особисто знайомитись з повсякденними проблемами.

Володимир Чепурний наголосив, що він не може, у зв'язку із зайнятістю, щодня відвідувати підприємства, однак своїм підлеглим та депутатам порекомендував дійсно відвідувати комунальні підприємства, де спілкуватись з рядовими працівниками, щоб дізнатись, наскільки задоволені зарплатнею та умовами праці комунальники.

Варто відзначити, що на черговій сесії міської ради планується суттєво збільшити обсяги фінансування КП «Бердянськекотранс» по зимовому утриманню доріг та прибиранням вулиць.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок