Вартість реконструкції лікарняного містечка - 33 мільйони гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.09.2018 · 16:32 · переглядів - 1715

На позачерговій сесії міської ради депутати та керівництво міста обговорили перспективи проведення капітальної реконструкції території лікарняного містечка. За попередніми оцінками вартість робіт — 33 мільйони гривень.

Вартість реконструкції лікарняного містечка - 33 мільйони гривень

Депутат міської ради Євген Георгієв виступив з ініціативою закладення коштів в бюджеті міста на завершення ремонту доріг в лікарняному містечку. На це міський голова Володимир Чепурний повідомив, що міська влада вже розробила проект капітальної реконструкції територій лікарняного містечка, однак за попередніми оцінками сума дуже велика.

Заступник міського голови Оксана Деєва повідомила, що за проектом, який наразі перебуває на експертизі, загальна вартість робіт складає 33 мільйони гривень. В рамках проекту планується завершити ремонт доріг, реконструювати тротуари, провести озеленення — тобто виконати повний спектр робіт з благоустрою території.

Враховуючи, що на території містечка розташовуються об'єкти, які підпорядковуються Запорізькій обласній раді, Євген Георгієв запропонував підключити депутатів обласної ради, щоб добитись співфінансування з бюджету області на реконструкцію лікарняного містечка.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок