Бердянець не витримав випробувального терміну і відправився на п'ять років за ґрати

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
17.09.2018 · 12:21 · переглядів - 1703

Бердянською місцевою прокуратурою скеровано для судового розгляду в червні 2018 року до суду обвинувальний акт за ч.2 ст. 185; ч.2 ст. 15 ч.2 ст. 185; ч.2 ст. 289 КК України відносно раніше судимого місцевого жителя який знаходився на іспитовому строку.

Бердянець не витримав випробувального терміну і відправився на п'ять років за ґрати

Так, протягом травня правопорушником вчинено викрадення залишеного без нагляду спортивного велосипеду та замах на викрадення майна належного одному із супермаркетів м. Бердянськ. Крім того, 16.06.2018 потерпілий залишив знайомого разом з мопедом, а сам на декілька хвилин відійшов від транспортного засобу залишивши ключі в замку запалювання, а коли повернувся то побачив, як його знайомий поїхав в невідомому йому напрямку. Вжитими оперативними заходами працівників поліції правопорушника затримали, транспортний засіб повернуто власнику.

Обвинувачений, за наявності беззаперечних доказів, вину у скоєнні інкримінованих злочинів визнав повністю.

Отже, завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи Бердянським міськрайонним судом, обвинуваченого вироком суду засуджено до покарання у вигляді 5 років 1 місяця  позбавлення волі.

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області

Ірина Дука




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок