В неділю в Бердянську випала 3-х місячна норма опадів. В мерію надходять скарги на комунальні служби

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.09.2018 · 11:18 · переглядів - 1581

130 мм опадів випало в Бердянську в неділю вночі. Це 3-х місячна норма — повідомив на апаратній нараді міський голова Володимир Чепурний.

В неділю в Бердянську випала 3-х місячна норма опадів. В мерію надходять скарги на комунальні служби
Автор світлини Андрій Чепрасов

До мерії надійшло вже більше 10 скарг від мешканців міста на протікання дахів. На нараду в мерію прийшла і одна з мешканок, яка постраждала від дірявого даху.

- З липня місяця я очікую на ремонт покрівлі. В Коменерго нам порадили придбати матеріал, сплатити за вишку — ми зібрали кошти, а роботи так і не виконали. Після дощу в мене обвалилась стеля! Хто тепер мені компенсує ремонт? - обурилась жінка.

Міський голова Володимир Чепурний дав завдання своєму профільному заступнику з питань ЖКГ Григорію Горячову зібрати комісію, обстежити помешкання жінки. Керівництву Коменерго мер порадив диференційовано підходити до вирішення проблемних питань містян.

Крім того, Володимир Чепурний порадив бердянцям, в разі виникнення проблем в сфері ЖКГ — повідомляти черговому виконкому, який доповідає міському голові особисто. Мерія буде намагатись оперативно реагувати на скарги мешканців.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок