В. Чепурний до І. Харченко - «Я подаю на Вас в суд за наклеп»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.09.2018 · 13:24 · переглядів - 3365

Емоційний інформаційний день завершився гучною заявою міського голови Володимира Чепурного про намір звернутись до суду з позовом до активіста Івана Харченко за наклеп

В. Чепурний до І. Харченко - «Я подаю на Вас в суд за наклеп»

В процесі роботи між міським головою Володимиром Чепурним та активістом Іваном Харченко відбулась словесна перепалка на підвищених тонах. В процесі спілкування знову було піднято тему діяльності розважального закладу «Мохіто» - активісти дорікнули меру, що міська влада в попередні роки не реагувала на скарги громадян.

На це Володимир Чепурний заявив, що більше не буде терпіти такі заяви в свою адресу і заявив, що подаватиме до суду за наклеп.

Чепурной Владимир

Все, офіційно заявляю — я подаю на вас до суду за наклеп, - заявив Володимир Чепурний активісту Івану Харченко. - Мені набридло, що мене звинувачують у «кришуванні» «Мохіто», пов'язують з вбивством Олешко. Стосовно «Мохіто» ще раз заявляю, в цьому році від мешканців не надійшло жодної скарги на даний заклад.

Відзначимо, що Іван Харченко одразу ж заявив, що жодним чином мера не звинувачував.

Також варто зазначити, що стаття "Наклеп" в Кримінальному кодексі України відсутня вже з 2001-го року, якщо не враховувати спробу її повернення режимом Януковича за допомогою сумнозвісних "законів 16 січня".




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок