Студенти Бердянська доводили, що енергозбереження це просто

По матеріалам Антикафе
28.09.2018 · 08:50 · переглядів - 738

Бердянські студенти прийняли участь у квесті «Енергозбереження - це просто»

Студенти Бердянська доводили, що енергозбереження це просто

Цього року у квесті взяли участь п’ятдесят студентів з п’яти навчальних закладів міста.

- Організовуючи цей захід, ми ставили собі за мету підвищити рівень освіти студентської молоді щодо ефективного споживання енергоресурсів та використання відновлюваних джерел енергії. І саме через формат квесту нам вдалося зацікавити молодь більш детально вивчити тему енергозбереження. Студенти з нетерпінням чекають нових завдань та випробувань від організаторів, адже проходячи маршрут квесту, необхідно не тільки добре орієнтуватися вулицями міста, добре володіти сучасними технологіями, але й креативно мислити. Це частина того, що цікаво для молоді в наш час. Квест став настільки популярним, що викладачі просять проводити його двічі на рік. А студенти завжди очікують. Для мене це гарний показник, адже це серйозна і дуже важлива тема, - повідомила головний спеціаліст відділу сім’ї молоді та спорту, Анна Полієвець.

- Це дуже класно, що для студентів піднімають такі теми, як енергозбереження, і що для цього обираються такі креативні формати. Квести взагалі мають необмежені освітні можливості. До того ж це динамічна гра, що дає можливість інтегрувати отримані знання в життя. Дві години спілкування, пошуку відповідей, вивчення теми і гарного настрою. Запрошуємо студентів до участі в наступному році, - розповіла представниця Антикафе «Час Є!», Алла Мельничук.

Організатори квесту Відділ сім’ї молоді та спорту міськвиконкому та Перше Антикафе Бердянська «Час Є!». Спонсорами виступили ПАО «Бердянські жниварки».

Автор Марія Кушнір

Тэги: антикафе



Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок