В Бердянську можуть зупинити вилов безпритульних тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.10.2018 · 10:32 · переглядів - 1055

В. Мамай повідомила про заборгованість в 474 тисячі гривень

В Бердянську можуть зупинити вилов безпритульних тварин

На черговій апаратній нараді Валентина Мамай звернулась до міського голови з проблемою з приводу фінансування вилову безпритульних тварин. За два місяці заборгованість складає 474 тисячі гривень.

Реакція заступника міського голови Григорія Горячова підтвердила, що між громадською організацією та виконкомом виникло непорозуміння, адже профільний заступник запевняє, що виконком розрахувався з підрядником. Більше того, на думку чиновника, громадська організація неналежним чином виконує свої обов'язки і не реагує на заявки з боку мерії.

Валентина Мамай заявила, що заявки надходять в усній формі, а потім по ним не можуть відзвітувати. Голова громадської організації закликала Володимира Чепурного посприяти, щоб заявки надходили виключно в письмовій формі.

Чепурной Владимир

Заявки подаватись мають лише письмово! - відреагував міський голова. Питання з приводу фінансування також будуть вирішені, можливо це було пов'язано з тим, що рахунки виконкому були заблоковані. Те, що треба віддати, ми обов'язково віддамо! Ви як працювали, так і працюйте далі.

Крім того, Валентина Мамай заявила, що веде перемовини з міжнародними зоозахисними організаціями з приводу вирішення проблеми безпритульних котів. Для цього від мерії необхідно отримати рекомендаційний лист. Володимир Чепурний також гарантував, що виконком надасть необхідний документ і схвально оцінив починання активістів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок