Бердянці завоювали п’ять золотих нагород на Кубку Запорізької області з пауерліфтингу

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
25.10.2018 · 10:03 · переглядів - 793

В Мелітополі 21 жовтня пауерліфтери виборювали першість у класичному та екіпірувальному дивізіоні, а також змагались в окремому виді пауерліфтингу – жим лежачи.

Бердянці завоювали п’ять золотих нагород на Кубку Запорізької області з пауерліфтингу

Бердянськ представляли атлети ФОК «Водник» та СК «Арена» тренерів МСУ Руслана Літуса та ЗМСУ Сергія Певнєва. Спортсмени змагались у кожній програмі кубку Запорізької області з пауерліфтингу та показали чудові результати. Так чемпіонами у своїх вагових категоріях у класичному пауерліфтингу стали КМСУ Полтавець Сергій (в/к до 83 кг) із результатом 605 кг у сумі триборства та МСУ Шитик Олександр (в/к до 93 кг) із сумою 645 кг. В абсолютній першості (відношення показаного результату до особистої ваги спортсмена) серед чоловіків у класичному пауерліфтингу Сергій Полтавець посів ІІ місце, Олександр Шитик став чемпіоном із кращим коефіцієнтом.

В екіпірувальному дивізіоні першість виборював вихованець ФОК «Водник», студент І курсу факультету фізичного виховання Круглік Артем. Артем також став чемпіоном у в/к до 83 кг із результатом 675 кг у сумі триборства і виявився кращим в абсолютній першості. Артем Круглік включений до складу збірної команди Запорізької області серед юніорів, яка буде змагатись в грудні місяці на Кубку України в Коломиї.

В жимі лежачи було два представника – Охріменко Андрій (СК «Арена») та Байов Олександр (ФОК «Водник»). Чоловіки також стали переможцями Кубку Запорізької області з класичного жиму лежачи у своїх вагових категоріях. Олександр Байов (в/к до 77 кг) встановив свій особистий рекорд, вижавши штангу вагою 152,5 кг, а Охріменко Андрій у в/к до 93 кг зафіксував штангу вагою 190 кг. Також в абсолютній першості Байов Олександр посів ІІІ місце, Андрій Охріменко став чемпіоном із кращим коефіцієнтом.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок