В ЗОШ №16 відбулась зустріч з керівником підрядної організації, яка ремонтує покрівлю

По матеріалам пресс-службы исполкома
31.10.2018 · 16:41 · переглядів - 797

Представники влади, батьківського комітету і громадськості зустрілися з керівником підрядної організації, яка ремонтує покрівлю ЗОШ №16

В ЗОШ №16 відбулась зустріч з керівником підрядної організації, яка ремонтує покрівлю

У вівторок, 30 жовтня, на щотижневій апаратній нараді представниками батьківського комітету ЗОШ №16 було поставлено ряд питань відносно ситуації із пошкодженням через погодні умови декількох учбових приміщень в школі, де триває капітальний ремонт покрівлі за кошти міського бюджету. В.о. міського голови Олексій Холод доручив заступникам міського голови Юлії Дойновій та Оксані Дєєвій комісійно разом із представниками батьківського комітету зустрітися у школі з підрядником та з’ясувати безпосередньо на місці усі суперечливі питання. Така зустріч відбулася сьогодні.

У першу чергу батьків цікавило питання, хто буде відновлювати пошкоджені приміщення. Нагадаємо, що 25 жовтня у присутності директора школи, батьків та представника підрядної організації було складено акт про пошкодження чотирьох класних кімнат та коридору на третьому поверсі. У цей же день підрядна організація надала лист-гарантію щодо усунення пошкодження учбових приміщень, викликаних дощем, за власний кошт. Цю інформацію присутнім ще раз підтвердив директор ТОВ “Нікопольська-СТК” Олександр Поган: “Ми за свої кошти відновимо це. До понеділка усе висушимо, підклеїмо і дити вийдуть у відремонтовані класи”. Також за інформацією підрядника до понеділка буде покладено перший шар двошарового гідроізоляційного килиму з рулонних матеріалів згідно проектної документації, тож протікань більше не буде. В цілому гарантія на ремонт покрівлі - 10 років.

Під час спілкування із батьками та представниками міської влади Олександр Поган запевнив, що там, де потрібно, буде проведена протигрибкова обробка стін або стелі, буде також вирішуватися питання щодо ремонту чи заміни паркету, який піднявся від вологи.

Відповідаючи на питання щодо строків проведення тендеру, заступник міського голови Оксана Дєєва пояснила, що процедура закупівлі будівельно-монтажних робіт на майданчику “Prozorro” тривала з березня. Тендер оголошувався три рази, два з яких було відмінено через те, що учасники подали не повний комплект документів. А процедура кожного тендеру займає трохи більше місяця. Через це і виникла ситуація, що укласти договір на проведення робіт із переможцем вдалося лише на початку серпня.

Під час зустрічі присутні також поспілкувалися із завідувачем відокремленого підрозділу “Бердянський міськрайонний відділ Державної установи “Запорізькій обласний лабораторний центр МОЗ України” Олександрою Кікарош відносно санітарних норм; розглянули проектну документацію та обговорили технологічний процес із начальником відділу технічного нагляду управління капітального будівництва виконкому Антоном Федюковичем.

Завершуючи зустріч представники батьківського комітету разом із директором ТОВ “Нікопольська-СТК” Олександром Поганом склали перелік робіт, які будуть проведені у тих кабінетах, які були пошкоджені.

Нагадаємо, що з міського бюджету в 2018 році було виділено кошти на проведення капітального ремонту будівлі школи №16. Договором передбачено загальне фінансування об’єкту на суму 12 млн. 802 тис. грн. У межах цих коштів передбачається ремонт покрівлі з утепленням, утеплення фасаду, ремонт вимощення з улаштуванням пандусу, ремонт санвузлів, відновлення огорожі, ремонт системи опалення, каналізації, електроосвітлення та улаштування теплового пункту. Усе це виконуватиме ТОВ “Нікопольська-СТК”. У поточному році заплановане виконання робіт на 1 млн. 500 тис. з ремонту 1200 м2 покрівлі та ремонт санвузлів.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок