«Тепломережа» - всі користувачі «під теплом». «Приазовкурорт» опалювальний сезон ще не розпочав

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.11.2018 · 11:21 · переглядів - 1837

Інженер “Тепломережі” Владлен Федюк на нараді в мерії заявив, що підприємство подає тепло до всіх абонентів. “Приазовкурорт”, через проблеми з Фондом держмайна, опалювальний сезон не розпочав.

«Тепломережа» - всі користувачі «під теплом». «Приазовкурорт» опалювальний сезон ще не розпочав

В офіційних представництвах в соціальних мережах видання, мешканці продовжують висловлювати невдоволення стосовно температури в оселях. Однак, офіційні дані засвідчують, що проблем з теплопостачанням, практично відсутні. Так, інженер «Тепломережі» Володимир Федюк на черговій апаратній нараді при міському голові повідомив, що підприємство подає тепло всім абонентам.

За інформацією, яку надав редакції заступник міського голови Григорій Горячов, кількість скарг від мешканців, які надходили до виконкому — зменшилась. При чому суттєво. Залишились одиничні повідомлення по окремих квартирах. Всі заявки оперативно відпрацьовуються.

Паралельно з цим, ще одна організація, яка подає тепло для 9 будинків та 5 об'єктів соціальної сфери - “Приазовкурорт” опалювальний сезон так і не розпочала. Фонд державного майна забрав у свою власність котельну організації. Вийшло так, що обладнання в середині приміщення “Приазовкурорту”, а сама споруда перебуває в державній власності. Наразі направлено договір до ФДМ про використання майна. Підприємство займається запиткою системи. За інформацією Григорія Горячова, міська влада тримає дане питання на постійному контролі. Вирішити проблему розраховують найближчим часом.

Тэги: бптс



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок