Через відсутність тепла, в БДПУ планують розпустити студентів з гуртожитку, а заняття проводити в одному корпусі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.11.2018 · 16:28 · переглядів - 2808

Через проблеми із початком опалювального сезону “Приазовкурортом”, в Бердянському державному педагогічному університеті розглядають варіанти виходу із ситуації, якщо проблема не буде вирішена найближчим часом.

Через відсутність тепла, в БДПУ планують розпустити студентів з гуртожитку, а заняття проводити в одному корпусі

Опалення гуртожитку, навчальних корпусів №1, №1-А БДПУ подає “Приазовкурорт”, який через проблеми з Фондом держмайна опалювальний сезон ще не розпочав. Враховуючи низьку температуру в житлових приміщеннях, керівництво університету дозволило частині студентів повернутись до дому, без негативних наслідків на показниках успішності. Однак, якщо ситуація не виправиться найближчим часом, в університеті розглядають варіанти виходу з ситуації.

За інформацією ректора БДПУ Ігоря Богданова, навчальний корпус №5 опалюється “Тепломережею”. Проблем з подачею тепла в цьому приміщенні немає. Тому, якщо до наступного понеділка, “Приазовкурорт” не розпочне опалювальний сезон, університет буде змушений перейти на навчання в дві зміни і проводити пари лише в корпусі №5, а студентів гуртожитку офіційно розпустити по домівках.

За інформацією представників міської влади, ситуацію вони контролюють і розраховують, що найближчим часом опалення “Приазовкурорт” запустить.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок