Вартість ремонту «Горбатого мосту» - 27 мільйонів гривень

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.11.2018 · 13:25 · переглядів - 764

За інформацією заступника міського голови Оксани Деєвої, згідно даних проектно-кошторисної документації, ремонт “Горбатого мосту” коштуватиме 27 мільйонів гривень.

Вартість ремонту «Горбатого мосту» - 27 мільйонів гривень

Передбачається, що буде відремонтовано не лише верхню частину конструкції, а й опори. Однак виділити такі кошти з міського бюджету проблематично, тому міська влада направили листи до всіх можливих інстанцій, в тому числі і Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману з проханням сприяти у виділення коштів на проведення реконструкції.

Чепурной Владимир

В минулому році, в дорожньому фонді було виділено 10% на ремонт мостів. В проекті бюджету на наступний рік цієї квоти вже немає. Однак, ми все одно розраховуємо, що кошти знайти вдасться, - заявив Володимир Чепурний.

За повідомленнями мешканцями мікрорайону Колонія, не зважаючи на обмеження руху транспорту через міст, який перевищує 5 тонн, вантажівки продовжують рухатись конструкцією. Володимир Чепурний запевнив, що буде направлено звернення до поліції з ініціативою посиленого контролю безпеки руху на даній ділянці правоохоронцями.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок