Фахівці БЦЗ завітали до Осипенківської селищної ради

Бердянськ 24
21.11.2018 · 11:09 · переглядів - 245

У жовтні поточного року відбулося об’єднання Бердянського районного та Бердянського міського центрів зайнятості.

Фахівці БЦЗ завітали до Осипенківської селищної ради

Новостворений  Бердянський міськрайонний центр зайнятості працює у штатному  режимі.

Але тепер перед фахівцями постають завдання більшого масштабу. Адже всіма послугами необхідно охопити не тільки  населення міста Бердянська, але і Бердянського району. А це  додатково майже 16000 працездатного населення районних жителів та 468 юридичних районних підприємств.

Будь - яка робота розпочинається із знайомства. Саме тому 20 листопада адміністрація та профінформатор новоствореного  центру зайнятості відвідали Осипенківську об’єднану територіальну громаду.

Директор центру зайнятості, начальник відділу взаємодії з роботодавцями, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями завітали до Осипенківської селищної ради. Учасники зустрічі обговорили особливості проведення громадських робіт в населених пунктах, які відносяться до Осипенківської об’єднаної територіальної громади, а саме: селах Осипенко, Червоне Поле, Новопетрівка, Старопетрівка, Бердянське. Олена Романова висловила побажання щодо розширення видів громадських робіт, направлення їх на соціальну сферу, зокрема в допомогу сім’ям загиблих учасників АТО та людям з інвалідністю. Також під час візиту були розглянуті основні питання співпраці задля вирішення спільних проблем, пов’язаних з безробіттям мешканців.

Фахівець з профінформації відвідала Осипенківський загальноосвітній навчальний заклад де відбулося знайомство з завучем з виховної роботи. Під час бесіди, після отриманої інформації про перелік послуг для учнівської молоді,  була укладена усна угода про співпрацю. Сторони діалогу дійшли згоди про необхідність такої спільної роботи.

Адже тільки завдяки спільній роботі освітян, батьків та фахівців центру зайнятості можливо досягти  важливої цілі для випускників – вдалого вибору професії.

Наприкінці зустрічі мова йшла про підписання угоди про співпрацю на новий 2019 рік.

У центрі зайнятості вже понад 2 років працює "PROFI Центр".

Завдання  роботи цього центру – інформованість студентської молоді з питань зайнятості. Саме тому після відвідування школи профінформатор вирушила до Державного навчального закладу Осипенківський професійний аграрний ліцей, де відбулося знайомство із заступником директора закладу та завучем з виховної роботи.

Бесіда для обох сторін була плідною. Працевлаштування випускників закладу – першочергове завдання. Тільки при підтримці усіх ланок цього процесу можна досягти результату. Після зустрічі присутні побажали всім успіхів в нелегкій, але дуже важливій справі – професійному становленню молоді України і висловили щире бажання про подальші зустрічі.

Провідний фахівець з профорієнтації Ольга Корнієнко




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок