Валентина Мамай: «Виконком заборгував нам 540 тисяч гривень»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.11.2018 · 19:05 · переглядів - 705

На черговій апаратній нараді голова громадської організації захисту тварин Валентина Мамай повідомила, що за вилов тварин виконком заборгував 540 тисяч гривень. Профільний заступник міського голови на нараді заперечив ці цифри

Валентина Мамай: «Виконком заборгував нам 540 тисяч гривень»

Останні декілька місяців представники товариства захисту тварин, які в Бердянську займаються виловом безпритульних собак, наголошують, що мерія заборгувала їм за виконану роботу з серпня місяця. На черговій апаратній нараді, Валентина Мамай озвучила суму боргу — 540 тисяч гривень. Заступник міського голови Григорій Горячов одразу ж заперечив.

Міський голова Володимир Чепурний дав завдання Григорію Горячову та начальнику УЖКГ Олександрі Романюті проаналізувати всі документи і доповісти міському голові про наявність чи відсутність боргу перед товариством захисту тварин.

Ми зв'язались з заступником міського голови Григорієм Горячовим, щоб дізнатись результати проведеного аналізу.

Горячев Григорий

- В своїй роботі УЖКГ ґрунтується на наявних договорах із організацією. Ми проаналізували всі документи. Заборгованості немає. Остання проплата проведена 23-го числа. 147 тисяч гривен має надійти на рахунки організації найближчим часом. На наступній сесії ми плануємо виділити ще додаткові кошти на вилов безпритульних тварин. Жодної заборгованості немає, - повідомив Григорій Горячов.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок