Перший день зими – комунальники і влада переконують – з ожеледицею впорались

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.12.2018 · 10:26 · переглядів - 2141

Шторм 30-го листопада вночі поступово трансформувався в дрібний дощ. В сукупності з морозом в Бердянську утворилась ожеледиця. Комунальні служби та влада запевняють, що оперативно відреагували на погодні умови і наразі проблем з пересуванням в місті немає.


Керівник КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньковповідомив, що співробітники його підприємства працюють з 3-ї години ночі. Підйоми та спуски в місті підсипано, перехрестя, зупинки громадського транспорту та аварійно небезпечні ділянки на дорогах також засипані протиожеледною сумішшю.

Заторів на дорогах немає. Скарг від водії автобусів також не надходило. Необхідності повністю засипати дороги не було. Транспорт пересувається в нормальному режимі. Проблеми в нас були на Косі. Там, на окремих ділянках доводилось повністю засипати дорогу, - повідомив Іван Братеньков.

Окрім доріг, на балансі цього підприємства перебувають і пішохідні зони. В цьому контексті Іван Братеньков також запевнив, що двірники сумлінно працюють над посипкою тротуарів.

Заступник міського голови Григорій Горячов також наголосив, що комунальні служби працюють в посиленому режимі. Всі двірники перебувають на вулицях міста, на закріплених за ними територіях. На вечір очікується погіршення погодних умов, тож всі служби продовжуватимуть працювати в посиленому режимі.

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок