В ЦНАПі додали 4 нових послуги

По матеріалам пресс-службы исполкома
12.12.2018 · 12:15 · переглядів - 1287

Бердянський центр надання адміністративних послуг надаватиме на 4 нових послуги більше


Повний перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, було затверджено на черговому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 11 грудня під керівництвом міського голови Володимира Чепурного. Адміністратор відділу надання адміністративних послуг Наталія Статішнюк доповіла, що до чинного переліку додаються 4 нові адміністративні послуги:

  1. Укладання договору пайової участі у розвитку інфраструктури м. Бердянська. Суб’єктом надання послуги виступає відділ підприємницької діяльності та захисту прав споживачів управління економічного розвитку виконкому;
  2. Надання інформації щодо відповідності місця розташування вимогам державних будівельних норм індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, що збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт. Суб’єкт надання послуги — управління містобудування та архітектури виконкому;
  3. Погодження Режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів;
  4. Погодження змін і доповнень до Режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів.

Суб’єкт надання двох останніх послуг — Азовське басейнове управління Державного агентства рибного господарства (Азовський рибоохоронний патруль).

Також вносяться зміни до послуги Бердянського міського відділу управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області - Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки). Затверджена наступна зміна: “якщо особа досягла 25- чи 45-річного віку та не звернулася в установленому законодавством порядку не пізніше як через місяць після досягнення відповідного віку для вклеювання до паспорта зразка 1994 року нових фотокарток”. Та додається послуга з оформлення і видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі наявності в особи паспорта зразка 1994 року за бажанням.

Таким чином на сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг у м. Бердянськ надаються 127 послуг.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок