Під Бердянськом резервісти та добровольці присягнули на вірність Україні

По матеріалам ЗОДА
17.12.2018 · 16:36 · переглядів - 2526

У Бердянську, як і по всій країні, проводять масові збори та навчання підрозділів територіальної оборони

Під Бердянськом резервісти та добровольці присягнули на вірність Україні

Чоловіки, які виявили бажання стати на захист держави, присягнули на вірність Україні. Заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, заступник військового комісара Запорізької області Володимир Роговий, представники місцевої влади та духовенства привітали бійців з цією подією.

– По всій області створені загони територіальної оборони. Дуже приємно, що в моєму рідному місті є такий підрозділ і патріоти, які готові захищати Україну. Дозвольте від імені голови обласної державної адміністрації Костянтина Бриля побажати вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою, – привітав присутніх Олександр Бабанін.

Разом з молодими та недосвідченими резервістами на зборах присутні і люди зі значним бойовим досвідом.

За даними обласного військового комісаріату, в Запорізькій області створено сім бригад територіальної оборони, зокрема до Бердянського підрозділу вступили близько 350 осіб – жителів Бердянського, Приморського та Приазовського районів. Як зазначив заступник обласного військового комісара Володимир Роговий, підрозділ повністю забезпечений усім необхідним. У стислі терміни представники місцевої влади виділили приміщення та підготували їх для комфортного проживання бійців.

Після навчань резервісти повернуться до своїх буденних справ, деякі планують укласти контракт та перейти на службу до Збройних Сил України.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок