Вибір професії – важливий крок у житті

Бердянськ 24
18.12.2018 · 13:26 · переглядів - 276

Вибір професії – складний і відповідальний крок в житті людини. Він має бути свідомим і самостійним.

Вибір професії – важливий крок у житті

Зробити правильний професійний вибір -означає знайти своє місце в житті, визначити свою долю. Неправильний вибір завдає великої  шкоди самій людині та призводить до значних економічних втрат.

Задля концентрації уваги дітей на свідомому виборі професії, 13 грудня поточного року провідні фахівці з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Корнієнко О.В. та Костенко Ю.О. провели профорієнтаційний захід для вихованців загальноосвітньої школи-інтернату м. Бердянська.

Метою заходу було ознайомити учнів із сучасними тенденціями на світовому і національному ринках праці. Професійними назвами робіт майбутнього та основними передумовами успішної кар`єри.

На початку фахівці повідомили дітям інформацію щодо запровадження службою зайнятості онлайн-профорієнтації за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері власного комп`ютера – веб-базована платформа « МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», адже за допомогою цього тестування можна зорієнтуватися у виборі професії.

Протягом заходу мова звичайно йшла про вибір професії, цікава та інформативна розповідь фахівців мала мультимедійне підтвердження, школярі переглянули фільм, відеоролики, брали активну участь у профорієнтаційних іграх, наприкінці всі присутні залишились в позитивному настрої,а поставлена мета була досягнута.

Костенко Ю.О.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок