Протестні настрої: депутат озвучила намір людей перекрити дорогу, якщо влада не виконає передвиборчі обіцянки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2018 · 17:56 · переглядів - 2101

Мешканці мікрорайону Скловолокно (район «Дальньої Європейської») через свого представника в міській раді – Тетяну Смолянінову, нагадали представникам влади, що перед виборами вони обіцяли відремонтувати дорогу по Європейській. За 3 роки її стан погіршився. Містяни вимагають дій, інакше обіцяють перекрити дорогу


Наприкінці літа 2015-го року мешканці вул. Європейської вже перекривали дорогу. Тоді основною вимогою було перенаправлення маршруту руху вантажівок, які не просто заважали мешканцям відпочивати вдень і вночі, а й руйнували будинок та дорогу. Апогей цього конфлікту припав на передвиборчу кампанію кандидатів в депутати та на посаду міського голови. На зустрічах з людьми Тетяна Смолянінова і Володимир Безверхий обіцяли врегулювати ситуацію, а також сприяти у виділені коштів на ремонт дороги по вул. Європейській – цю інформацію сама Тетяна Смолянінова і озвучила на позачерговій сесії міської ради.

Депутат закликала міського голову оформити її звернення в якості протокольного доручення, щоб фахівці проаналізували ділянку (на окремих місцях плити суттєво просіли і несуть загрозу безпеці руху) і відремонтували дорогу по вулиці Європейській.

Профільний заступник мера Григорій Горячов повідомив, що на даній ділянці вже проведено експертизу, а самі роботи будуть виконані на початку року. Планується перекласти 11 плит. Міський голова Володимир Чепурний заявив, що такий підхід його не задовольняє, а необхідно провести на ділянці капітальні роботи.




Останні новини Бердянська
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок