ТОВ "БердянськБудТрест": ремонт Північної було виконано у повному обсязі згідно з проектної документацією

По матеріалам БердянськБудТрест
29.12.2018 · 19:14 · переглядів - 1652

Стосовно опублікованої інформації з приводу нібито не в повному обсязі виконаного ремонту дорожнього покриття вулиці Північної ТОВ "БердянськБудТрест" заявляє, що ця інформація являється лише припущенням та взагалі не відповідає дійсності.


Так ТОВ "БердянськБудТрест" насправді принимала участь і перемогло у тендері на закупівлю послуг «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Північна в м.Бердянськ».

З нами був укладений Договір про закупівлю №308 від 17 жовтня 2017 року. Цей договір замовником був оформлений у повній відповідності до тендерної документації.

Документ

ТОВ "БердянськБудТрест" повідомляє, що виконав дані роботи в повному обсязі і згідно технічного завдання, яке було розміщено в тендерній документації. Звертаємо увагу, що згідно статті 36 ЗУ «Про публічні закупівлі» замовнику заборонено змінювати умови договору.

Окремо, ТОВ "БердянськБудТрест" повідомляє, що ухвала Орджонікідзевського суду міста Запоріжжя від 21.12.2018, яка містить в собі припущення СЛІДЧОГО носить передчасний характер. А саме висновок з приводу нібито завищених обсягів виконаних робіт. Згідно з проектом, розробленим на замовлення УЖКГ БМР, асфальт повинен бути укладений двома шарами товщиною 3 та 4 сантиметри, що в сумі дає 7 сантиметрів (що і було виконано нашою компанією). А у тендерній документації, на яку посилаються слідчі, вказані товщини та норми з понижуючим коефіцієнтом, які може вірно прочитати лише спеціаліст. Вимоги щодо товщини шару асфальту у 11 сантиметрів, як написано у версії слідчого, у технічному завданні НЕ БУЛО. Інформація про нібито «фактично укладених 5 сантиметрів шару асфальту» - ЛИШЕ припущення слідчого. Тому що, це може бути підтверджено тільки експертизою, яка не проводилась слідчим на даному етапі, що підтверджує передчасність оголошення будь яких даних з цього приводу.

Вищевказана ухвала слугує лише приводом вилучити пакет документів, які оформлялися на етапі тендерної процедури. Сподіваємося, що після ознайомлення з документацією правоохоронні органи зроблять адекватні висновки.

ТОВ "БердянськБудТрест" завжди відповідально та з повагою ставиться до виконання роботи, особливо у рідному місті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок