Розчистка тротуарів — пріоритет комунальників на сьогодні. Адмінвідділ проведе профілактику з власниками кафе

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.01.2019 · 10:22 · переглядів - 821

На першій апаратній нараді в цьому році, міський голова Володимир Чепурний заявив, що якістю розчитски доріг він задоволений. Є проблеми з утриманням тротуарів.

Розчистка тротуарів — пріоритет комунальників на сьогодні. Адмінвідділ проведе профілактику з власниками кафе

Чепурной Владимир

Ми перевіряли стан доріг — вони в нормальному стані. Прошу звернути увагу на тротуари. Адміністративному відділу провести профілактичні бесіди із суб'єктами господарювання, які зобов'язані прибирати прилеглу до об'єкту 20-ти метрову зону, - заявив Володимир Чепурний.

Депутат від мікрорайону Слобідка Надія Новак звернулась до керівництва міста, щоб комунальні служби приділили увагу дорогам на Слобідці, по яких не рухається громадський транспорт. Аналогічні проблеми є і в інших віддалених від центра мікрорайонах.

Якщо техніка, впродовж вихідних, дійсно працювала на дорогах міста, то з тротуарами була серйозна проблема. В мікрорайонах пішохідні зони, закріплені за комунальними службами, практично, не розчищались. Люди пересувались або по проїжджій частині, або через замети. Стосовно профілактичних бесід із суб'єктами господарювання, слід відзначити, що чимало підприємців мають договори з комунальними службами на прибирання територій, тому проблема має двосторонній характер — через нестачу двірників страждають не лише загальноміські території, а й деякі ділянки, прилеглих до стаціонарних об'єктів. Стосовно інших суб'єктів, в тому числі і мешканців приватного сектору, розчистка 20-ти метрової зони біля споруди чи будинку — обов'язок власника.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок