Адмінвідділ штрафуватиме за неприбраний сніг

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.01.2019 · 16:58 · переглядів - 1700

Адмінвідділ нагадує мешканцям міста про необхідність прибирання снігу біля своїх домівок

Адмінвідділ штрафуватиме за неприбраний сніг

Адміністративний відділ виконавчого комітету нагадує, що згідно Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська в новій редакції (зі змінами). прибирання снігу підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності, фізичними особами – підприємцями та громадянами повинно починатися негайно з початку снігопаду. Зокрема згідно Правил благоустрою:

п.п. 3.3.2. При снігопадах і ожеледиці суб’єкти благоустрою зобов’язані на територіях прибирання звільняти тротуари, сходи до будинків, установ, організацій, доріжки у скверах, бульварах, до під’їздів та контейнерних майданчиків, зупинки міського пасажирського транспорту та інші небезпечні для проїзду транспорту і проходу пішоходів місця від снігу, льоду та посипати їх піском. Заготівля піску проводиться суб’єктом благоустрою до настання холодів.

п.п. 3.3.5. Очищення дахів від снігу, видалення заледеніння на карнизах, дахах і ринвах повинні здійснюватися систематично силами та засобами власників або балансоутримувачів будинків і споруд з обов'язковим дотриманням запобіжних заходів для уникнення нещасних випадків з пішоходами та пошкоджень повітряних мереж, світильників, зелених насаджень.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти (340 грн - 1360 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста (850 грн- 1 700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок