В Бердянську практикується 30 інтернів. В 2019-му влада планує придбати житло для медиків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.01.2019 · 10:21 · переглядів - 1184

Міський голова Володимир Чепурний підкреслив, що на сьогоднішній день в Бердянську працюють 30 інтернів.


Чиновники планують в цьому році отримати кошти з ДФРР на реконструкцію нежитлових приміщень під помешкання для медиків та виділити кошти на закупівлю квартир.

Чепурной Владимир

Ми робимо все можливе, щоб якість медичних послуг в Бердянську підвищилась. Зараз у нас працюють 30 інтернів. Такого раніше не було. Ми сподіваємось, що молоді спеціалісти залишаться в нашому місті, - повідомив Володимир Чепурний.

Впродовж декількох років представники міської влади наголошують, що вирішити проблему нестачі кваліфікованих медичних працівників можна шляхом забезпечення молодих фахівців житлом. Для цього вже розроблено проекти реконструкції нежитлових приміщень під квартири по вул. Правди, Консульській, Баха. Отримати фінансування чиновники розраховують з Державного фонду регіонального розвитку. Для завершення робіт необхідно більше 20 мільйонів гривень. Після завершення реконструкції має вийти 7 квартир.

На черговому інформаційному дні в мерії журналісти поцікавилась у міського голови, чи не доцільніше було б придбати квартири на вторинному ринку, за аналогією із закупівлею нерухомості для дітей-сиріт. Міський голова Володимир Чепурний погодився із такою пропозицією і наголосив, що в цьому році міська влада проаналізує такий варіант.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок