Льодовий палац — влада не полишає намірів реалізувати амбітний проект

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.01.2019 · 10:37 · переглядів - 1637

Міський голова Володимир Чепурний повідомив, що потенційний інвестор, який готовий вкласти кошти в будівництво льодового палацу — є. Тривають перемовини.

Льодовий палац — влада не полишає намірів реалізувати амбітний проект

Чепурной Владимир

Не буду розкривати деталей, але найближчим часом у мене запланована зустріч з потенційним інвестором. 167 мільйонів ми жодним чином не зможемо знайти в бюджеті для реалізації проекту, тому шукаємо варіанти залучення інвестиційних коштів, - повідомив Володимир Чепурний.

Профільний заступник міського голови Оксана Деєва додала, що розглядається варіант перенесення місця будівництва палацу з мікрорайону Колонія до Нагірної частини. Для будівництва арени необхідно 2,2 га землі. Раніше планувалось, що його буде зведено на місці футбольного стадіону Азовець. Тепер представники влади розглядають можливість будівництва комплексу на території станції юних натуралістів (поблизу торговельного центру Екватор). В разі, якщо вдасться врегулювати питання із земельною ділянкою, загальна вартість реалізації проекту може знизитись, за рахунок відсутності грунтових вод.

Про те, як закінчилися переговори з попереднім інвестором читайте тут - Потенциальный инвестор отказался от строительства ледового катка в Бердянске




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок