Проти підвищення тарифів в Бердянську виступили 20 (!) чоловік

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.01.2019 · 16:53 · переглядів - 3433

Анонсований на 10 січня мітинг проти підвищення тарифів на воду зібрав два десятки людей. Громадянська позиція бердянців вражає!

Проти підвищення тарифів в Бердянську виступили 20 (!) чоловік

Робочий день, погана погода, відсутність широкомасштабної кампанії з приводу дати і місця проведення мітингу, безумовно, відіграли свою роль на кількості учасників акції. Але, поряд із тим ситуація показова — активний сегмент  багаточисельної інтернет-аудиторії міста, поки що, неготовий до активних дій.

На акції протесту з приводу підвищення тарифу на воду містяни дійшли згоди, що подібні мітинги необхідно проводити й надалі, однак готуватись до них ретельніше — інформувати знайомих, формувати позицію з приводу того чи іншого питання і вимагати від влади чіткий алгоритм дій з далекосяжною перспективою вирішення проблеми водо-, теплопостачання та інших комунальних послуг, які регулюються місцевою владою.

Тарифне питання — найбільш гостра соціальна тема і вже в лютому, коли містяни отримають платіжки по новим тарифам шквал невдоволення в мережі гарантований...  Тоді кожен сам собі має відповісти на питання, а чи немає провини кожного з нас, що чиновники місцевого і державного рівнів глобальні проблеми комунального господарства вирішують за рахунок споживачів, систематично підвищуючи тарифи? Є над чим замислитись...

Тэги: тарифы



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок