Заходи стосовно  питань  законодавства про зайнятість населення

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
28.01.2019 · 15:37 · переглядів - 337

Фахівці Бердянського міськрайонногоого центру зайнятості планують та проводять заходи, на яких приділяється увага інформаційно – роз’яснювальній  роботі  стосовно  питань  законодавства про зайнятість населення.

Заходи стосовно  питань  законодавства про зайнятість населення

Серед заходів, які найбільш активно вибирають для відвідування клієнти – інформаційний семінар « Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми та експлуатації дитячої праці» .

25.01.2019 року профінформатор Корнієнко Ольга Валеріївна запропонувала клієнтам Бердянського міськрайонного центру зайнятості відвідати один із запланованих семінарів відповідної тематики.

На захід були запрошені безробітні особи, які мають будівельні професії.

Професійний склад слухачів було обрано не випадково.

Одним із питань, яке було розглянуто на семінарі була інформація стосовно тимчасового працевлаштування українських працівників в будівельній галузі на ринку праці Держави Ізраїль.

Присутні не були тільки слухачами, але  й  приймали активну участь в роботі семінару. А це дуже важливо. Адже відвідувачів  цікавить проблема легального працевлаштування, додержання законодавства про працю, майбутнє пенсійне забезпечення.

Правові аспекти цих питань на заході висвітлювали спеціалісти  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

  • начальник відділу право просвітництва Вікторія Донцова та  начальник правової інформації та консультацій Марина Златєва

Партнерські відносини  між організаціями  тривають з 2015 року, після  підписання  меморандуму про співпрацю .

Слухачі дізнались про те що іноземні працівники в Ізраїлі мають право на такі ж умови праці, як і ізраїльські працівники. Крім цих основних прав, роботодавці мають укласти з іноземними працівниками письмовий договір, оформити медичне страхування й забезпечити житлом.

Сподіваємось, що проведення таких семінарів допоможе багатьом українцям, які збираються тимчасово працевлаштовуватися поза межами України, не припускатися помилок при оформленні трудових відносин.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок