Облиття зеленкою Вілкула - обрано запобіжний захід представнику "Національного корпуса"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
02.02.2019 · 12:10 · переглядів - 6722

В Бердянському міськрайонному суді обрали запобіжний захід - особисте зобов'язання представнику "Національного корпуса" Олександру Солощенку за облиття зеленкою кандидата в Президенти України Олександра Вілкула.

Облиття зеленкою Вілкула - обрано запобіжний захід представнику "Національного корпуса"

Мешканець Бердянська 1985 року народження провів ніч в міськвідділку поліції. Олександру Солощенку інкримінують ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років

З ранку під будівлею суду зібралось до ста чоловік на підтримку підозрюваного. До зали суду правоохоронці пропустили декілька десятків активістів.

Розглянувши справу, враховуючи не тяжкість злочину, підозрюваний постійно проживає в Бердянському і має малолітню дитину, Суд ухвалив відпустити бердянця під особисте зобов'язання на 60 діб.

Тэги: вилкул



Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок