Для нормальної роботи комунальне телебачення потребує 2,4 мільйона гривень на рік

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.02.2019 · 08:27 · переглядів - 1059

На засіданні виконавчого комітету затверджено бізнес план КП “Бердянська міська телекомпанія “ТБ-Бердянськ” Бердянської міської ради”. За інформацією в.о. директора підприємства Ірини Білаш для нормального функціонування місцевого телебачення необхідно 2,4 мільйона гривень.

Для нормальної роботи комунальне телебачення потребує 2,4 мільйона гривень на рік

Станом на сьогодні на комунальному телебаченні виходить 24 проекти. Планується запуск ще двох телевізійних програм. До ризиків, які можуть виникнути в поточному році, відноситься конкурсна основа визначення переможця з надання послуг на висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування. Нагадаємо, в минулому році, вперше в історії, з міського бюджету профінансували приватну телекомпанію, яка відкрито, а часто цинічно, відстоює інтереси свого власника і наближених до нього осіб-членів владної корпорації.

Впродовж року від роботи “ТБ-Бердянськ” очікується дохід в розмірі 2 млн. 454 тис. гривень, видатки — 2 млн. 436 тис. гривень. Очікуваний чистий прибуток — 18 тисяч гривень.

Підсумовуючи доповідь в.о. директора КП “ТБ-Бердянськ” Володимир Чепурний повідомив, що міська влада не дозволить закритись місцевому телебаченню.

В контексті переходу на аналогове телебачення, ми окремо поцікавились у Ірини Білаш, на якій стадії перебуває процес отримання ліцензії?

- В листопаді ми подали документи на отримання частоти. З ліцензійної ради нам надійшла відповідь, що всі документи оформлені належним чином, тож ми очікуємо яке буде винесено рішення, - прокоментувала Ірина Білаш.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок