У Бердянську відбудеться всеукраїнський урок з фактчекінгу

По матеріалам Антикафе
25.02.2019 · 10:38 · переглядів - 675

1 березня с 15.00 до 16.00 у Першому Антикафе Бердянська відбудеться Всеукраїнське заняття з пошуку фактів, яке триватиме тільки в цей день одночасно по всій Україні.

У Бердянську відбудеться всеукраїнський урок з фактчекінгу

Втомились від інтернет-фейків, маніпуляцій ЗМІ та брехні політиків? Хочете навитись відрізняти брехню від правди?

В останній день березня кожен дорослий громадянин України буде робити вибір, від якого залежить майбутнє держави на наступні п’ять років. Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському занятті з пошуку фактів «Не віррр – перевіррр», на якому вам допоможуть розвинути критичне мислення для того, щоб ніхто не зміг вплинути на наш вибір та вкрасти наш голос.

Протягом 60 хвилин, використовуючи методику IREX, вас навчать правильно користуватися інструментами медіаграмотності, а саме: відокремлювати факти від суджень, розпізнавати фейки і маніпуляції, вимикати емоції при прийнятті рішення, зберігаючи при цьому «холодну голову». Координатор заходу і тренер заняття – Наталія Криворучко.

І головне – це НЕ політичний захід, жодного імені, жодної партії, лише факти і нові знання!

Захід відбудеться у Першому Антикафе Бердянська «Час Є!» (вул. Центральна, 51). Телефон для реєстрації (066)466-25-12 (Ксенія)

Приходь на заняття та споживай тільки правдиву інформацію і не потрапляй у пастку фейків та міфів, не обирай кота у мішку!

Захід проводить міжнародна організація IREX в рамках проекту “Вивчай та розрізняй” за підтримки посольства США та Великої Британії в Україні

Тэги: антикафе



Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок