«Это бандитизм!» – мер В. Чепурний про ситуацію в БМРЕМ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.02.2019 · 10:41 · переглядів - 3464

Другий місяць поспіль містяни отримують рахунки із завищеними показниками споживання електроенергії. Розподіл енергопостачальної організації на дві установи ще більше ускладнив ситуацію. Мер міста обурюється таким станом речей і запевняє, що вирішує дану проблему на рівні керівництва області

«Это бандитизм!» – мер В. Чепурний про ситуацію в БМРЕМ
Автор фото - Юлия Щербакова‎

На черговій апаратній нараді при міському голові Володимир Чепурний висловив власне відношення до принципу нарахування плати за спожиту електроенергію та оплату послуги за новим/старим рахунком обленерго.

Чепурной Владимир

 - У мене була ситуація – заплатили за електроенергію по новому рахунку, а нам надійшло повідомлення про заборгованість і попередження про відімкнення від електропостачання. Як виявилось, за новим рахунком організації боргу немає, а за старим є. Це бандитизм! – обурився міський голова Володимир Чепурний.

Ряд громадських активістів, які були присутні в залі засідань, попрохали мера дати чітку відповідь, що зробила і робить міська влада для врегулювання проблеми. Сотні людей змушені відстоювати цілий день в чергах, щоб уточнити показники лічильників і розібратись з нарахованими сумами. На це Володимир Чепурний заявив, що влада тиждень займається врегулюванням проблеми. Найближчими днями міський голова планує обговорити дане питання з керівництвом області та обленерго.

Крім того, міського голову закликали організувати звіт представника БМРЕМ на одній із апаратних нарад. Заступник мера Григорій Горячов повідомив, що фахівця електромережі постійно запрошують на наради, однак без дозволу з обленерго спеціаліст БМРЕМу не може публічно виступати. Дане питання також планують обговорити з керівництвом обленерго.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок