Насосні станції в Колонії все ще знеструмлені. Комунальники запевняють — ситуація під контролем

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
04.03.2019 · 10:17 · переглядів - 782

Майже три тижні тому міський голова дав доручення в екстреному порядку, до вечора 12-го лютого врегулювати питання з електропостачанням насосних станцій в Колонії. Питання досі відкрито. Комунальники запевняють, що тримають ситуацію під контролем.


Нагадаємо 12-го лютого міський голова Володимир Чепурний досить емоційно відреагував на повідомлення, що декілька насосних станцій в Колонії залишаються знеструмленими. Мер навіть запідозрив підлеглих в саботажі.

Через три тижні після наради, де міський голова доручив “до вечора” врегулювати проблему, ми поцікавились у керівника КП “Бердянськекотранс” Івана Братенькова, чи вдалось вирішити проблему?

Братеньков Иван

Станом на сьогодні залишаються знеструмленими три насосні станції. Ми постійно ведемо переговори з обленерго, наші юристи намагаються врегулювати питання. Однак, енергетики наполягають на встановленні лімітів, передплати, а зробити це неможливо, адже ми не можемо впливати на погоду і знати заздалегідь, чи буде підтоплення в цьому році? Наприклад в 2018-му насосні жодного разу не вмикались. Запевняю, ми цю проблему обов'язково вирішимо, - прокоментував Іван Братеньков.

Крім того, Іван Братеньков запевнив, що комунальники моніторять ситуацію з рівнем ґрунтових вод і в разі його підняття оперативно відреагують.

Братеньков Иван

Ми встановили маячки і контролюємо рівень ґрунтових вод. На сьогодні показники в межах норми. Якщо постане необхідність, ми запустимо насосні станції за допомогою генераторів, підключимо техніку водоканалу, - наголосив директор “Бердянськекотрансу”.




Останні новини Бердянська
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок