Чотири удари ножем в груди і 300 гривень здобичі: подробиці вбивства таксиста в Бердянську

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
04.03.2019 · 12:34 · переглядів - 6813

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння розбійного нападу та умисного вбивства


Відтак, що 26 лютого 2019 року приблизно в 16 годин, перебуваючи в салоні автомобіля Honda Civic по пр. Східний в м. Бердянськ Запорізької області, Щ. діючи умисно, з метою заволодіння чужим майном, напав на водія вказаного автомобіля Б. та застосовуючи до нього насильство, небезпечне для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, наніс власнику автомобіля чотири удари ножем в передню та задню поверхні грудної клітини, спричинивши потерпілому колото-різанні поранення, в тому числі одиночне проникаюче сліпе колото-різане поранення задньої поверхні грудної клітини з ушкодженням лівої легені, яке кваліфікується як тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

В процесі розбійного нападу  Щ. перебуваючи в салоні автомобіля Honda Civic діючи з метою умисного вбивства з корисливих мотивів, наніс водію даного автомобіля удари ножем в грудну клітину спричинивши, в результаті яких настала смерть потерпілого на місці злочину.

Під час розбійного нападу, Щ. заволодів належним потерпілому Б. гаманцем та грошовими коштами в сумі 300 гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187, п.6 ч.2 ст.115 КК України.

Наразі досудове розслідування триває.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
радник юстиції

Геннадій Вікторович Фомін




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок