В Бердянську провели квест «Країна професій»

Бердянськ 24
07.03.2019 · 16:32 · переглядів - 313

Кожна людина рано чи пізно стикається із проблемою вибору професії. «Ким я хочу стати в майбутньому?» – таке питання неодноразово постає перед молодими людьми.

В Бердянську провели квест «Країна професій»

Смаки і вподобання змінюються з часом: ті професії, що приваблювали в дитинстві, в більш зрілому віці стають не актуальними. Як уникнути помилок і не розчаруватися у виборі професії? Для цього необхідно зрозуміти, які галузі є цікавими, близькими, до чого є потяг та хист.

Задля того, щоб допомогти учням наблизитись до правильного вибору майбутньої професії, а також в рамках проведення Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» провідний фахівець з профорієнтації Бердянського міськрайонного центру зайнятості Костенко Ю.О. організувала інтерактивний захід з профорієнтації для учнів 9 класів Бердянського ЗЗСО № 11.

Метою проведення квесту «Країна професій» було: дати учням уявлення про важливість вибору професії в житті людини; узагальнити знання про різновиди професій, їхні особливості; підвищити рівень поінформованості учнів щодо офіційного працевлаштування та трудового законодавства України; формувати вміння працювати в команді; виховувати працелюбність, культуру спілкування.

В ході заходу учні продемонстрували необхідний набір софт та хард скіллз, тобто самоорганізованість, кмітливість, спритність, ерудованість, вміння працювати в команді та багато іншого. Завдання були сформовані таким чином, щоб учні могли максимально розвивати набуті скіли та мали змогу прокачати власний мозок, тьютори на станціях задавали питання різної спрямованості: музичної, юридичної, артистичної, логічної, але всі завдання спонукали дітей до правильного вибору майбутньої професії.

Наприкінці конкурсу учні повинні були продемонструвати, назву якої професії вони здобули, відповідаючи правильно на запитання. Наразі всі команди стали переможцями на певних станціях, Юлія Олексіївна відзначила кожну команду грамотою.

Висловлюємо подяку заступнику директора Шостак Олені Євгенівні за допомогу в організації заходу та Сакун Ганні Олександрівні керівнику гуртка «Точка зору» і її вихованцям!!!




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок