Минув місяць, а перспективи відновлення плитки поблизу колій на набережній стали ще більш туманними

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.03.2019 · 16:56 · переглядів - 1258

Рівно місяць тому Володимир Чепурний характеризував проблему із відновленням плитки на набережній. Як виявилось на черговій сесії міської ради перспективи вирішення проблеми туманні.

Минув місяць, а перспективи відновлення плитки поблизу колій на набережній стали ще більш туманними

Роботи із заміни залізничної колії по вул. Горького завершились ще навесні минулого року. Залізничники не відновили пошкоджену плитку. Проблема актуальна до сьогодні і перспективи її вирішення не озвучуються.

Ситуація, насправді, неоднозначна. Дійсно, міська влада не може спрямувати кошти на відновлення плиточного покриття, адже офіційно прилегла ділянка до залізничної колії відноситься до Придніпровської філії Укрзалізниці. В разі проведення робіт за кошти місцевого бюджету, до чиновників можуть з'явитись запитання про нецільове використання бюджету.

Ці пояснення лунали майже рік тому, коли і були завершені роботи залізничниками. За понівечену набережну міська влада неодноразово отримувала “на горіхи” від журналістів, які не є не є членами “корпорації”, однак шквал критики зі ЗМІ, мешканців та гостей міста не сприяли вирішенню проблеми.

На черговій сесії міської ради депутат Віталій Байдала поцікавився у міського голови, чи є варіанти вирішення питання? Депутат запропонував спрямувати на ці потреби кошти бюджету і, за його словами, вже і підприємці готові фінансово посприяти, щоб набережну все ж відремонтували до сезону.

Міський голова Володимир Чепурний погодився, що це серйозна проблема для курортного Бердянська і повідомив, що даним питанням займається Григорій Горячов...

Чепурной Владимир

Горячов зараз займається цим питанням. Звісно, це велика проблема. Місце, куди приходять відпочити наші мешканці та гості міста з такими проблемами... - відповів на запитання депутата Володимир Чепурний.

Відповідь, дуже розмита, тож, схоже, що перспективи відновлення плиточного покриття на вулиці Горького залишаються туманними.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок