Туберкульоз у працівника дитячого сада: медична книжка виявилася підробленою

По матеріалам Бердянской прокуратуры
20.03.2019 · 13:09 · переглядів - 4876

Бердянською місцевою прокуратурою Запорізької області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.2 ст.358 КК України за фактом підроблення документу


В грудні 2017 року, знаходячись у службовому кабінеті в Комунальній установі Бердянської міської ради «Бердянське територіальне медичне об’єднання», медичний реєстратор госпрозрахункового відділення з надання платних послуг населенню КУ БМР «Бердянське ТМО», діючи умисно, не маючи законних підстав, здійснила підроблення офіційного документу - «Особової медичної книжки», в яку внесла завідомо неправдиві відомості про результати дослідження на туберкульоз. А саме, не маючи на те підстав, вказала, що особа обстежена, не має патології легень, тобто є здоровою.

В результаті незаконних дій медичного працівника, особа, що як пізніше з’ясувалася була хвора на туберкульоз, працевлаштувалася на посаду інструктора з фізичного виховання в дошкільний навчальний заклад (дитячий садок).

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, 20.03.2019 обвинувальний акт з додатками направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.

 

Прокурор Бердянської місцевої
прокуратури Запорізької області
молодший радник юстиції Валентина Миколаївна Ємельяненко




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок