Прохідну Бердянського порту було «заміновано»

По матеріалам пресс-службы БМТП
20.03.2019 · 13:25 · переглядів - 2825

Служба безпеки України спільно з ДП «БМТП» сьогодні, 20 березня, провели навчання в Бердянському порту

Прохідну Бердянського порту було «заміновано»

Бердянський порт відноситься до об'єктів критичної інфраструктури, виведення з ладу або руйнування яких може мати вплив на національну безпеку і оборону, природне середовище, призвести до значних матеріальних та фінансових збитків, людських жертв

20 березня Служба безпеки України спільно з адміністрацією ДП “БМТП” провели навчання — перевірялась оперативність реакції правоохоронців, рятувальників та організації евакуації портовиків на повідомлення про замінування адміністративної будівлі підприємства.

На прохідній до підприємства було закладено два пакети з умовною вибухівкою. Отримавши повідомлення, персонал управління ДП “БМТП” було евакуйовано через запасний вихід. Квартал, довкола порту, було оточено співробітниками поліції, які і встановлювали походження умовних вибухових пристроїв. Співробітники Бердянського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України оперативно відреагували на сигнал і вчасно прибули на місце пригоди.

Проведені навчання продемонстрували готовність відповідних служб оперативно відреагувати на ймовірну терористичну загрозу в Бердянському порту. За результатами експерименту визначено напрямки вдосконалення взаємодії правоохоронних органів, системи оповіщення порту щодо загроз терористичних актів.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок