У Запорізькій області ДБР затримало поліцейських на хабарі

По матеріалам прес-служби ДБР
28.03.2019 · 12:53 · переглядів - 1371

Двом працівникам патрульної поліції Мелітополя інкримінується вимагання та одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб

У Запорізькій області ДБР затримало поліцейських на хабарі

Слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі, за процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України 28.03.2019 під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, у м. Мелітополі, на вул. Гризодубова у порядку ст. 208 КПК України затримано інспекторів Сектору реагування патрульної поліції № 3 Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області Б. та Ш. за вимагання та отримання від громадянина Т. неправомірної вигоди у розмірі 4000 грн. за невчинення в інтересах останнього дії, а саме: за не складання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП, з використанням наданого їм службового становища.

На теперішній час затриманим працівникам поліції Б. та Ш. планується повідомити про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб).

Санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок