Увага! Тимчасове перекриття проспекту Східного (від вул. Перемоги до вул Свободи)

По матеріалам пресс-службы исполкома
09.04.2019 · 15:10 · переглядів - 1782

За інформацією відділу транспорту та зв’язку, у зв’язку з продовженням капітального ремонту з відновлення асфальтобетонного покриття проспекту Східного (від вул. Перемоги до вул Свободи) з 10 по 19 квітня буде тимчасово перекрито наступні ділянки доріг:


  • вул. Італійська — між вул. Привокзальна і вул. Гагаріна;
  • пр. Східний — між вул. Перемоги і вул. Свободи;
  • вул. Шевченка — між вул. Привокзальна та пр. Східним.

Рух громадського транспорту по вул. Італійській в бік залізничного вокзалу (маршрути №4, 5, 9, 13, 21) буде відбуватися за наступним маршрутом: вул. Італійська — вул. Привокзальна — вул. Грецька — Залізничний вокзал і далі за діючим маршрутом.

Рух громадського транспорту по вул. Італійській в бік мікрорайону “8 березня” (маршрути №8, 8А, 19) буде відбуватися за наступним маршрутом: вул. Італійська — вул. Привокзальна — вул. Свободи — пр. Східний і далі за діючим маршрутом.

Рух у зворотному напрямку: пр. Східний — вул. Свободи — вул. Привокзальна — вул. Шевченко — пр. Азовський і далі за діючим маршрутом.

Рух транспортних засобів по вул. Свободи від пр. Східного до вул. Привокзальної тимчасово буде організовано в двосторонньому напрямку з встановленням відповідних знаків.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок