У Запорізькій області ДБР затримало співробітників поліції на вимаганні коштів у підприємців

По матеріалам прес-служби ДБР
19.04.2019 · 16:59 · переглядів - 304

Ними виявилися заступник начальника та оперуповноважений одного з райвідділів поліції ГУНП в Запорізькій області ГУНП в Запорізькій області

У Запорізькій області ДБР затримало співробітників поліції на вимаганні коштів у підприємців

Слідчими теруправління ДБР, розташованого у м. Мелітополі спільно з Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України за оперативного супроводження Запорізького управління ДВБ НП України затримано заступника начальника та оперуповноваженого одного з райвідділів поліції ГУНП в Запорізькій області ГУНП в Запорізькій області за вимагання та отримання від директора Товариства з обмеженою відповідальністю неправомірної вигоди у розмірі 40000 гривень за не перешкоджання підприємницькій діяльності щодо торгівлі металобрухтом.

Так, вказані службові особи висунули вимогу про передачу їм неправомірної вигоди по 8 000 гривень щомісячно та 24 000 гривень за попередні 4 місяці, тобто з грудня 2018 по березень 2019 року.

Проводяться першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок