Льодова арена – Бердянськ готовий профінансувати 10% від 160-ти мільйонів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.04.2019 · 17:19 · переглядів - 2410

До 3-го травня Бердянськ має підготувати пакет документів для фінансування будівництва льодової арени за кошт державного бюджету. Обов’язкова умова – міський бюджет має покрити 10% витрат від загальної кошторисної вартості.


Міська влада розраховує отримати кошти з державного бюджету на фінансування будівництва льодової арени в Бердянську. За інформацією заступника міського голови Юлії Дойнової проект попередньо пройшов узгодження в Міністерстві молоді та спорту, однак для реального шансу на виділення 160 мільйонів, місто має гарантувати покриття 16 мільйонів або 10% від загальної вартості проекту.

Міський голова Володимир Чепурний, під час засідання Дня депутата, закликав обранців з розумінням поставитись до даного рішення. За словами мера, реалізація проекту триватиме впродовж 3-х років. Рішення про співфінансування, яке сьогодні виносилось на розгляд депутатського корпусу, має більше декларативний характер. Оскільки фактичне виділення коштів відбуватиметься в разі перемоги проекту і виділенню коштів з державного бюджету.

Необхідність ухвалення даного рішення і стала причиною для скликання позачергової сесії міської ради. За результатами голосування депутати підтримали цю ініціативу. Тож, тепер Бердянськ має оформити пакет документів до 3-го травня, після чого вирішуватиметься майбутнє реалізації даного проекту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок