Спіймали на гарячому. В Бердянську зливають рідини з санбочки в зеленій зоні

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.05.2019 · 16:51 · переглядів - 2720

До нашої редакції надіслали відео, на якому зафіксовано спуск рідин з санітарної бочки в зеленій зоні


Повідомлення про те, що місцеві підприємці зливають нечистоти в зелених зонах на пустирях чи прямо до каналізаційних мереж до нас надходили неодноразово, однак самих свідчень, які б підтверджували слова очевидців не було. До сьогодні.

Один з мешканців міста, який побажав залишитись невідомим, надіслав на адресу редакції відео, на якому зафіксовано факт злива рідин з санітарної бочки на пустирі. Співробітник фірми розповідає і кому належить санбочка.

Згідно із зафіксованої на відео інформації, фактичним власником фірми є депутат міської ради Іван Братеньков, який має безпосереднє відношення до двох підприємств, які працюють в сфері відходів.

Чи відомо про цей інцидент Івану Сергійовичу і, якою є його позиція з цього приводу за коментарем ми звернулись до депутата Братенькова.

Братеньков Иван

У ПП Щітка укладено договірні відносини з “Бердянськводоканалом”, всі нечистоти зливаються на очисних водоканалу. З приводу зафіксованого на відео факту можу сказати однозначно — це самоуправство співробітників. Як вони опинились на тому місці — не зрозуміло. Треба розбиратись. В своїх поясненнях співробітники запевняли, що зливалась вода... - прокоментував Іван Братеньков.

В даному конкретному випадку важко однозначно заявити, чи вода була в санбочці, чи нечистоти. Відповідні висновки можна зробити лише після проведення експертизи. Однак, як нам розповів автор відео, на пустирі за колишнім виноробним заводом, між мікрорайонами Колонія та 8 березня, постійно помічають санітарні бочки, які зливають рідини. Тож, враховуючи ці відомості, представлене відео та цілий ряд інших повідомлень про спуск рідин з санбочок в інших частинах міста, можна припустити, що подібна практика серед бердянських підприємців, які працюють в сфері рідких побутових відходів, поширена надзвичайно широко і мало ймовірно, що в такий спосіб утилізується звичайна вода.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок