У зоні ООС внаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один поранений

По матеріалам НВ Україна
17.05.2019 · 09:19 · переглядів - 191

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 13 разів порушили режим припинення вогню, чотири рази застосувавши заборонену зброю

У зоні ООС внаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один поранений
Ілюстративне фото (Міноборони України)

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібрів 120 і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу Водяного. Неподалік Опитного українські позиції були обстріляні з мінометів калібру 120 мм. Біля Новотроїцького терористи застосували міномети калібру 82 мм, автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. В районі Кам’янки окупанти обстріляли українських військових з озброєння бойових машин піхоти та автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Павлополя позиції сил ООС потрапили під вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, неподалік Богданівки бойовики обстрілювали українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Мар’їнки застосували стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ із мінометів калібру 120 мм бойовики завдали удару поблизу Золотого-4. В районі Новозванівки терористи обстрілювали українських військових з озброєння бойових машин піхоти та автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок обстрілів 16 травня один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один був поранений.

За даними розвідки Об'єднаних сил, минулої доби один окупант був знищений, чотири – поранені.

Від початку поточної доби, 17 травня, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли українських військових в районі Гнутового.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок