В Бердянську збільшили обсяги фінансування на вилов собак. Депутати та громадськість не відчувають ефекту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.05.2019 · 09:19 · переглядів - 517

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення про збільшення обсягів фінансування програми з коригування чисельності безпритульних тварин. Пропонується додатково на вилов та утримання собак виділити 380 тисяч гривень.


Так, на вилов безпритульних тварин планується виділити 190 тисяч гривень і стільки ж на їх утримання. Всього обсяг річного фінансування за даною програмою складе 1,1 мільйона гривень.

Присутні на засіданні планово-бюджетної комісії активісти поцікавились у заступника мера Григорія Горячова та членів комісії, чи відчувають вони ефект від запроваджених заходів, на які з міського бюджету виділяються сотні тисяч гривень?

Григорій Горячов наголосив, що в мерії відзначають суттєве скорочення заявок мешканців на вилов тварин, навіть в порівнянні з лютим-березнем поточного року. Якщо раніше впродовж тижня могло надійти 10 і більше заявок, то сьогодні їх кількість в середньому скоротилась до 3-4. На думку чиновника, це прояв ефективності заходів, які сьогодні запроваджуються.

Присутніх в залі така відповідь не задовольнила. Не задовольнила вона і депутатів. Зокрема, голова комісії Ірина Попова підкреслила, що розділяє думку громадськості, адже на власні очі спостерігає в різних частинах міста зграї тварин. В підсумку, виділення додаткових коштів депутати підтримали, однак запитання про ефективність освоєння бюджетних асигнувань залишились.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок