Виборчий процес позачергових виборів депутатів розпочнеться 24 травня: він невідворотній

По матеріалам Громадського
23.05.2019 · 12:57 · переглядів - 332

Виборчий процес позачергових виборів депутатів відповідно до закону розпочинається після публікації відповідного указу про проведення дочасних виборів, тобто з 24 травня

Виборчий процес позачергових виборів депутатів розпочнеться 24 травня: він невідворотній

Про це заявила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, наголосивши, що виборчий процес є невідворотним.

Вона додала, що ЦВК готова і здатна виконувати функції з проведення позачергових виборів. Сліпачук також підкреслила, що Центральній виборчій комісії для того, щоб запустити виборчий процес не треба приймати будь-яких рішень.

Варто зазначити, що громадянський рух «Спільна справа» оскаржив указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради та дострокові вибори у Верховному суді. Про це повідомив координатор руху Олександр Данилюк (не плутати з екс-міністром фінансів Олександром Данилюком - ред.) у Facebook, пише сайт Громадського.

 - Вибори мають відбуватись за відкритими списками й кандидати мають подавати декларації, пане Зеленський. Не треба мати українців за дурнів, які не розуміють ваші договорняки, - написав Данилюк.

В свою чергу, у Центральній виборчій комісії заявили, що нічого не знають про оскаження указу Зеленського про розпуск Ради та дочасні вибори, повідомляє Громадське.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок