50х50 — принаймні половина зонтів на пляжах має бути безкоштовною

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.05.2019 · 13:06 · переглядів - 1081

Конфлікти відпочивальників та орендарів пляжів за тінь під навісами — одна з найбільш поширених конфліктних ситуацій на міських пляжах. Перед початком курортного сезону представники міської влади закликали орендарів принаймні половину навісів на пляжах здавати в оренду безкоштовно.

50х50 — принаймні половина зонтів на пляжах має бути безкоштовною
Автор фото Юлія Покас

Як повідомила завідувач сектору моніторингу за використанням і розвитком територій міста Наталя Ус, в нормах ДБН не визначено, на платній чи безоплатній основі мають використовуватись відпочивальниками тіньові навіси. У зв'язку з цим, заступник міського голови Оксана Деєва звернулась до підприємців піти на зустріч людям і надавати можливість відпочинку людям на пляжах під грибками безкоштовно.

Деева Оксана

- Ми звертаємось до вас як влада — тінь під навісами повинна бути соціальною. Організуйте хоча б половину навісів для безкоштовного використання. Безумовно, оренда шезлонгів має бути платною, - звернулась до підприємців заступник мера Оксана Деєва.

Керівник КП “Рятувально-водолозна служба” Олександр Врублевський також зауважив, що підприємці мають на власний розсуд вирішити питання про надання безкоштовної оренди навісів та зонтиків.

Відзначимо, що в на початку курортного сезону 2019-го року, в порівнянні з минулим літом, риторика міської влади суттєво змінилась. Від категоричних заяв, що тінь під навісами має бути безкоштовної, влада тепер просить підприємців, хоча б половину зонтів надавати відпочивальникам безкоштовно.

Тэги: Сезон 2019



Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок