В центрі Бедянська бомжі та наркомани "окупували" будівлю

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.05.2019 · 12:53 · переглядів - 3067

На апаратній нараді до міської влади звернулись мешканці будинків по проспекту Праці, 43 та Лютеранська, 1, з проханням вжити заходів проти бомжів та наркоманів, які заселились в одному з приміщень подвір'я.


Сусідство з асоціальними верствами населення створює чимало незручностей мешканцям будинків по проспекту Праці, 43 та Лютеранська, 1. За їх словами, особи без постійного місця проживання перетворюють подвір'я на смітник, деякі з них навіть оселились в під'їзді одного з будинків. Окрім бомжів, покинута будівля стала притоном для наркоманів. Бердянці серйозно стурбовані власною безпекою. Від представників влади містяни вимагають встановити, кому належить покинута будівля і врегулювати проблеми з малоприємним сусідством.

Як повідомила начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад, споруда належить Запорізькій обласній раді. Однак, Бердянська міська рада клопотала перед колегами з області про передачу даної будівлі до комунальної власності міста. Планується, що будівлю будуть використовувати для реабілітації дітей-інвалідів. Після набуття права власності на цей об'єкт нерухомості, представники влади, до початку ремонтних робіт, закриють можливість безперешкодного потрапляння в середину будівлі асоціальних елементів, які там нині мешкають.

Міський голова Володимир Чепурний доручив секретарю міської ради відпрацювати дане питання з поліцією.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок