В центрі Бердянська ліквідували притон для бомжів та наркоманів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.05.2019 · 14:49 · переглядів - 3170

Будівля у дворі будинків по проспекту Праці, 43 та Лютеранська, 1 більше не буде притоном для асоціальних верств населення – комунальні служби закрили доступ до приміщення.

В центрі Бердянська ліквідували притон для бомжів та наркоманів

Нагадаємо, 28-го травня, на апаратній нараді, мешканці будинків по проспекту Праці, 43 та Лютеранська, 1 закликали представників міської влади вжити заходів для ліквідації притону. 31-го травня комунальні служби вичистили приміщення і повністю закрили до нього доступ.

Начальник управління комунальної власністі Алла-Тахтаджиєва Поклад, в коментарі редакції підкреслила, що проведення цих робіт, як вона і зазначала у вівторок, стало можливим завдяки передачі об’єкту нерухомості до комунальної власності Бердянська.

Алла Тахтаджиєва-Поклад

Вчора наступило право власності на цей об’єкт. Підкреслю, це стало можливим завдяки зверненню Бердянської міської ради до обласної ради про передачу даного майна до комунальної власності міста. Сьогодні комунальні служби вивезли повну вантажівку сміття, та надійно заварили всі входи, - прокоментувала Алла Тахтаджиєва-Поклад.

В подальшому, будівлю планують реконструювати і обладнати під інклюзивний центр реабілітації інвалідів. Після передачі об’єкту на баланс відділу освіти, буде замовлено проект і визначено загальну вартість ремонтних робіт.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок