В. Шаповалов - «Просто трава в этом году быстро растет. Такого не было еще»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.06.2019 · 09:35 · переглядів - 3006

Бердянськ — місто з засохшими газонами або бур’яном по коліна. З року в рік початок червня наше місто зустрічає з пожовклими або й повністю витоптаними газонами в центрі міста і бур’яном на околицях.

В. Шаповалов - «Просто трава в этом году быстро растет. Такого не было еще»

На апаратній нараді в мерії, міський голова Володимир Чепурний знову зробив зауваження керівнику КП “Зеленгосп” Володимиру Шаповалову про несвоєчасний покіс трави. Зокрема мер міста навів приклад вул. Франко, де зелена зона алеї повністю занедбана.

Шаповалов Владимир

Просто трава в цьому році швидко росте. Такого ще не було. Але впораємось, - відреагував Володимир Шаповалов.

Та незважаючи на подібного роду курйозні заяви, навряд чи було б правильно всю відповідальність за стан зелених зон в місті перекладати на керівника “Зеленгоспу”. Так, згідно офіційної інформації, яку нам надав виконком, в поточному і минулому році з міського бюджету взагалі не передбачались кошти на полив зелених насаджень. Зрозуміло, що за таких умов в місті навряд чи зможуть з'явитись привабливі зелені зони та газони.

Так чи інакше, не покошена трава, засохлі газони і т.д. - пряма відповідальність міської влади. Відсутність стратегічного бачення в результаті і призводить до негативних наслідків. І тоді міський голова просто перекладає відповідальність на підлеглих. Подібне вже не один раз помічалось за Володимиром Чепурним.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок